FREDRIK OLOFSSON

Sedan jag fick mitt gesällbrev i hand 1992 och öppnade min egen salong i lilla bostadsområdet Ättekulla i Helsingborg har jag älskat att ta hand om mina kunder i frisörstolen. Trender kommer och går, men kanske viktigast är att du får en frisyr och en stil som passar just dig, som du känner dig bekväm i och älskar.

Min passion för hår har tagit mig runt på några fantastiska salonger i Stockholm, bland andra NK-salongen och Corinne & Friends. Jag har också varit expert och frisöransiktet utåt för eleven.se. Dessutom har jag skapat en egen och patenterad hårvårdsprodukt under namnet Hair Protecting Wetsuit. Nu har jag hittat tillbaka till en helt egen frisörsalong här på Tomtebogatan där jag möter både gamla och nya kunder.

Hos mig kan du komma för alla typer av behandlingar, från trimning av lugg eller en snabb (och noggrann!) snaggning till avancerade färgningar eller bruduppsättningar. Vid sidan av mitt frisöryrke har jag jobbat som artist och koreograf och har haft nöjet att få frisera och styla flera artistkollegor. Alla är välkomna, vuxna som barn!